Vilkår og GDPR

Returneringer

makeYup garanterer fuld refundering af alle returnerede varer forudsat at alle varer returneres i samme tilstand, som du har modtaget dem. Det betyder, at varerne ikke må være beskadiget og det samme gælder for emballeringen, og produktet skal være ubrugt og i original indpakning.

Vi godtager returneringer i op til 14 dage efter varen er modtaget, eller lagt i postbox eller til afhentning.

________________________________________________________________

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller udfylder vores kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke af vores undersider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. (se vores Integritetspolitik for GDPR)


Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ingen data til tredjepart uden accept (samtykke) af Cookies. Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter (Google og Facebook) i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager­
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@make-y-up.dk.


Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

________________________________________________________________

Generelt
Følgende vilkår og betingelser er gældende for alle bestillinger, der afgives af kunden, (herefter kaldet "dig"), til makeYup (CVR-nr. 38350978), herefter kaldet "makeYup", "os" eller "vi", på makeYup websiden, mobil websiden, mobilapplikationer eller via telefon, (samlet kaldet "makeyupshop.dk")

Ved at bruge makeyupshop.dk og/eller afgive en bestilling erklærer du dig indforstået med disse vilkår og betingelser. ("betingelserne"). Vi beder dig sikre, at du har læst og forstået betingelserne, inden du afgiver din bestilling.

Kun personer, der er fyldt 18 år, ikke er under formynderskab, som har en leveringsadresse i Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne samt virksomheder, der videresender post, kan afgive en bestilling. Bestillinger, der betales med betalingskort og gavekort, kan afgives af personer, der er fyldt 15 år.

Inddragelse af et produkt eller en tjeneste på makeyupshop.dk på et bestemt tidspunkt indebærer eller garanterer ikke, at disse produkter eller tjenester vil være tilgængelige til enhver tid. Vi forbeholder os retten til at lade produkter udgå til enhver tid.

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel til dig. De betingelser, der vil være gældende for din bestilling, vil være dem, der fremgår af makeyupshop.dk på det givne tidspunkt, du afgiver din bestilling.

makeYup ønsker at tilbyde den bedst mulige oplevelse på makeyupshop.dk. For at kunne gøre det, er vi nødt til at sikre at vores tjenester fungerer perfekt. Du er indforstået med og indvilliger i ikke at (i) opslå, overføre, videregive, uploade eller promovere hverken meddelelser eller indhold, der kan skade eller have negativ indflydelse på vores virksomhed, produkter eller tjenester; (ii) optræde på en sådan måde eller anvende nogen anordning eller enhed, der begrænser, skaber hindring for, forstyrrer eller forhindrer andre brugere i at bruge eller nyde godt af websiden makeyupshop.dk, eller som påvirker websidens sikkerhed, eller (iii) benytte nogen enhed eller forsøge at bruge nogen form for program, software, værktøj, agent, script eller anden enhed eller søgerobotter (inklusive, men ikke begrænset til, spiders, bots, crawlers, avatars eller intelligent agents) til at navigere eller foretage søgning på websiden eller til at kopiere indhold fra websiden. Vi forbeholder os retten til uden varsel at spærre adgangen til websiden og brugerens konto, hvis vedkommende overtræder en eller flere betingelser i disse vilkår og betingelser.

________________________________________________________________

Forsendelse

For at returnere dit produkt, skal du sende dit produkt til: makeYup Aps, Mølbjerg 9, 8700 Horsens, Danmark 

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger og for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, trækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion.

Afhængig af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit bestilte produkt at nå dig, variere.

Hvis du returner produkter for over 400 kr. , skal du overveje at bruge en sporbar forsendelsesservice eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.